Κάτι τέτοια έλεγε και ο Χίτλερ…

 

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

 

 

Γράφει ο Παπαδομανωλάκης Παναγιώτης

Ένα χρόνο έκλεισε ο δυναστείας Κυριάκος Μητσοτάκης στο τιμόνι της γαλάζιας παράταξης και στην πρώτη του επέτειο αυτή φρόντισε να μας αποδείξει πόσο άξιος συνεχιστής πολιτικής του ακροδεξιού προκατόχου του και του νεοφιλελεύθερου πατέρα του είναι.

Τον παρακολουθήσαμε στην συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο του ΣΚΑΙ και μπορούμε να πούμε πως δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου. Τι να περιμένει κανείς να ακούσει από τον άνθρωπο της Siemens και της Λέσχης Bilderberg, που διαγωνίζεται (με επιτυχία ομολογουμένως συνήθως) την κυβέρνηση στα διαπιστευτήρια δουλικότητας στους δανειστές-αποικιοκράτες:

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση βουλιάζουμε σε ένα τέλμα και υπάρχει στην κοινωνία ένα σύννεφο συλλογικής κατάθλιψης. Θέλουμε να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές και να εξορθολογήσουμε το κράτος και τις δαπάνες του. Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είναι μία πραγματική μεταρρύθμιση. Οι μεταρρυθμίσεις μας πηγαίνουν πέρα από το μνημόνιο. Να μπορέσει η κοινωνία να τις αγκαλιάσει.

Οι συνολικές δαπάνες του προϋπολογισμού για τους φορείς του υπουργείου μεταφορών έχει ξεφύγει κατά 500 εκατ. Εάν κάποιος συμβασιούχος μονιμοποιείται παράνομα δεν θα το δεχτούμε και θα υπάρξουν απολύσεις. Σε όσους έχουν προσληφθεί παρανόμως».

Απολύσεις, λοιπόν, ο Κούλης! Να ακούνε οι δανειστές πως είναι προθυμότερος από τον πρόθυμο Αλέξη και να τον έχουν(που τον έχουν) στο νου τους. Βέβαια, ότι ο πορφυρογέννητος είναι αρσενική μετενσάρκωση της Θάτσερ το ξέραμε. Αυτό που μας αποκάλυψε σήμερα είναι οι (πέραν της “σιδηράς κυρίας”) πολιτικές του προτιμήσεις:

«Θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι σαν αυτό που κάνει ο Τραμπ. Πολλά από τα στελέχη που περνούν από συνέντευξη έχουν μία διαδρομή σε σημαντικές επιχειρηματικές θέσεις. Οι άνθρωποι από την αγορά είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν θέλω παιδιά του κομματικού σωλήνα.

Μα θα μου πεις, οι κακές παρέες:

Μην είμαστε άδικοι όμως, ο Κούλης έδωσε “γραμμή” για Χίλλαρυ. Όταν έχεις μάθει όμως να είναι παραδουλεύτρα των ξένων, τότε δεν σε νοιάζει και πολύ πως το λένε το αφεντικό σου. Αλλά είναι και αυτό που λέγαμε παραπάνω, για την παρέα με τον φασίστα που κινδυνεύει να σε κάνει σαν τα μούτρα του(αν είχες άλλα μούτρα δηλαδή).

Αξίζει να εστιάσει όμως κανείς στο είδος της κυβέρνησης που θέλει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι από “παιδιά του κομματικού σωλήνα”, αλλά του επιχειρηματικού. Κυβέρνηση golden boys δηλαδή:

«Η κυβέρνηση μου θα περιλαμβάνει και αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς»

Κυβέρνηση Παπαδήμου, χωρίς τον Παπαδήμο δηλαδή. Άλλους να ψηφίζει ο λαός και άλλοι να τον κυβερνάνε. Ωραία αίσθηση του κοινοβουλευτισμού, έχουν αυτοί της αστικής δημοκρατίας. Ωραία “δημοκρατία” καμώνονται πως υπηρετούν, και μα αποκαλύπτουν πως η “δημοκρατία” του αυτή λίγο απέχει από το να γίνει δικτατορία των τραπεζιτών παρακάμπτοντας τον ίδιο τον εαυτό της στο τέλος

Να μην ξεχνάμε όμως πως ο υποψήφιος αυριανός πρωθυπουργός, είναι ο terminator των Εξαρχείων:

«η αστυνομία αν είχε πολιτική εντολή και κατεύθυνση θα μπορούσε να “καθαρίσει” τα Εξάρχεια»

Και μας διαβεβαιώνει πως ο ίδιος, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα τα…”καθαρίσει”! Είπαμε είπαμε, παραδουλεύτρα…

Και τι άλλο θα κάνει είπε; Ακούστε τον:

https://www.reembed.com/?ref=startscreen

Φυλακές Γ’ Τύπου(για σχολεία ούτε λόγος), πάλι φυλακές(κατάργηση νόμου Παρασκευόπουλου), ησυχία-τάξη-ασφάλεια, εξορθολογισμός, επανακατάληψη πόλεων κλπ κλπ.

Αλλά για καθίστε ρε παιδιά, τι μου θυμίζει:

Αποτέλεσμα εικόνας για χιτλερ γεωργιαδης αδωνις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *